Kas ir Artūrs Mednis?
Publicēts 18. jūnijā, 2009.
Kad saņēmu ziņu no svētā Nikolaja, sapratu, ka noticis nepatīkams pārpratums. Viņš rakstīja:

“apskatieties digg.lv - jus ko daraaat vientieshi! kaapeec juus neieredzat negerus, gejus un lezbietes??? jums nepatik ebreji? jezus patrs bija ebrejs.”

Sekojot saitei ieraudzīju it kā e-BAZNICĀ publicētā rakstā, ka nēģeri un jūdi deg elles ugunī. Ko tas nozīmē???

 Tas man lika domāt par traģiski bojāgājušā portāla dirsnis atdzimšānu ar nosaukumu diggi.lv, jo abi projetki līdzīgi noķengā baznīcu e-pasaulē. Lai Dievs viņiem piedod, jo viņi nezina, ko dara.

Šī projekta adiministrators ir pilnība diskreditējis sava projeta mērķus, jo maina rakstiem virsrakstus, vilto statistiku, kropļo e-BAZNICA linkus un vienkārši ir kretīns. Tur nav nekādas objektivitātes un neitralitātes.

Neticība, un Dieva nicināšana viņā ir sadzēlusi kā rūgta sakne, kas tam aptumšojusi prātu. Viņš nespēj pat darbu darīt krietni un atbildīgi. Pirmā vieta tiek atvēlēta lietām, kas ir zem jostas vietām, un tiem, kam prātiņš turpatās.

Iespējams, kāds lasītājs nonāca e-BANZICA, sekojot melīgajam virsrakstam, un iepazinies ar to, saprata, ka e-BANZICA nesludina minētās nejēdzības. Tomēr, pat ja to nosauktu tikai par mārketinga triku, mums tas nav pieņemams. Baznīcā nevienu nevilina ar provocējošām reklāmām TV un vidē - vai ne?

Baznīca sludina piedošanu krustā sistā Kristus nopelna dēļ - un šo piedošanu var saņemt jebkurš grēcinieks - gan jūds, gan grieķis, gan latvietis, gan Artūrs Mednis.

 Izsaki savu viedokli par Artūru Medni piedaloties e-aptaujā http://www.ebaznica.lv/?p=3329


Komentāri (6)
kristnis: Bet http://digg.lv/story.php?title=priec%C4%ABgi-doties----e---baznica- saite ari atver nepārveidotu. Vai tas nozīmē ka šī raksta autors nodarbojas ar klaju dezinformāciju? Vai Tas ir kristīgi neieredzēt citus un šādi rīkoties, nomelnot un izmiet? Dievs visu redz. Amen.
18/06/2009 16:31
Roberto: draugs kristni, ja pasaulē būtu mazāk vientiešu, tad arī būtu mazāk
viltnieku un blēžu.
18/06/2009 16:36
to Robero: nu slims tu esi
19/06/2009 15:38
Roberto: un tu ārsts būtum?
19/06/2009 19:06
Aicinājums: Konkrēts jautājums, uz kuru prasu konkrētu atbildi:
Kā projektā digg.lv tiek viltota statistika? Lūdzu pamatot ar skaitļiem un shēmas pilnu izklāstu.
25/06/2009 15:01
Chirix: Hei Roberto. Vai ir kristīgi šitā noķengāt cilvēku (es pat nesapratu, par ko tas kašķis)? Kā tad paliek ar "ja tev sit pa vienu vaigu, pagriez otru"?
25/06/2009 16:07
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: